uk pl en de fr

Як правильно вибрати вхідні двері

Входные двери купить
Категорії: Статті

Будинок починається з вхідних дверей

Бажаєте захистити будинок, а також підкреслити свій смак, але не знаєте, на що звертати увагу при виборі дверей? В першу чергу вхідні моделі дверей повинні мати наступні якості: - зносостійкість, - стійкість до перепадів температур, - стійкість до постійних сонячних променів і підвищеної вологості. Існують металеві та дерев'яні вхідні двері Більш практичними, надійними вважають металеві двері, оскільки метал краще протистоїть силі. Існують комбіновані варіанти моделей, наприклад дерево, ДВП, ДСП з фанерою. До дверей із сталі пред'явлено багато вимог. Такі двері стійкі до подряпин, ударів, зламів, вони мають протизнімні штирі, а також укріплені кути.

Дверна коробка

Дверна коробка – важлива частина, на яку слід звертати увагу. Є два види дверної коробки: проста та складна. Проста складається із зварених сталевих листів. А складна – це суцільно-гнутий профіль. Складна коробка набагато міцніша, тому що в ній відсутні зварювальні шви. Практичне рішення – прокласти гумову прокладку по всьому периметру дверей. Це запобігає проникненню в будинок сторонніх шумів, запахів. Установка дверної коробки – важливий етап, який слід передати до рук справжніх професіоналів. У процесі установки всі деталі мають бути міцно закріплені, слід простежити. Наші досвідчені майстри здійснять безкоштовний замір дверного отвору, виготовлять вам висококласні двері, надійно їх встановлять.

Фурнітура

Сьогодні існує широкий асортимент ручок дверей, петель, дверних вічок. Надійні двері повинні оснащуватися практичною, якісною фурнітурою. Великий вибір фурнітури ви знайдете у нашому магазині. Міцним захистом для дверей є встановлення двох замком, наприклад, циліндрового та сувальдного. Циліндровий замок захистить від злому за рахунок того, що до нього важко підібрати відмички. Другий замок - сувальдний візьме він силовий захист, оскільки його дуже важко вибивати. Що стосується петель, то вони є найслабшим місцем дверної конструкції, яке потрібно надійно зміцнювати. Існують протизнімні штирі, які йдуть у гніздо дверної коробки, тим самим фіксують двері. Якщо злодії захочуть зрізати петлі, що цілком можливо, штирі все одно залишаться. Є приховані петлі. Вони вдосконалять зовнішній вигляд дверей. Петлі потрібно вибирати в залежності від того, скільки важить полотно дверей. При виборі вічка варто звертати увагу на кут огляду. Чим він ширший – тим краще.

Оздоблення та зовнішній декор дверей

Декор двері в цілому залежить від бюджету, який ви готові виділити на вхідні двері. Крім того, що двері повинні виглядати естетично, матеріал обробки повинен бути якісним, стійким до зовнішніх впливів. Слід пам'ятати, що найдорожчі двері можуть бути зіпсовані через неправильний монтаж. Ми гарантуємо якісний монтаж, виготовлення дверей у найкоротші терміни.



Сopyright © NeoDveri 2013 - 2023. Всі права захищені
Тел.: (096) 33-55-177
E-mail: info@neodveri.com.ua