uk pl en de fr

Замір дверей

Замір дверей
Категорії: Статті

Якщо ви бажаєте придбати двері, то вам необхідний досвідчений фахівець із замірів!

Важливо знати, що замір - відповідальний і значущий етап у процесі встановлення дверей у приміщення, і приступаючи до нього своїми руками, потрібно знати, що ціна процесу зможе виявитися дуже великою і сильно вдарити по кишені в У зв'язку з тим, що непрофесійне замірювання та монтаж дверей тільки з першого погляду здається легкою звичайною процедурою, але на практиці він швидко перетворюється на довгостроковий і трудомісткий процес.

Хочете заощадити особистий час, нерви та гроші?

Звертайтеся до нас!

Замовивши замір у досвідчених майстрів у нашій компанії, ви отримаєте допомогу від професіоналів, які дадуть вам кілька корисних порад щодо вибору, а також встановлення дверей у приміщення.

Наші фахівці проведуть:

  • Вимір дверного отвору, висоти та ширини;
  • Якщо підлога у вашому будинку не готова, майстри визначать, наскільки вони можуть піднятися після монтажу дверей;
  • Звернуть увагу на ухил стін у приміщенні, що значно вплине на використання доборів;
  • Визначають сторону, в яку будуть відкриватися двері;
  • Визначають способи кріплення дверної коробки в отвір. Це може бути трьома способами: на монтажну піну, на монтажну піну з анкерами, на потайні кронштейни.

Завдяки якісному та точному виміру кожен зможе грамотно підібрати ідеальні розміри дверей для будь-якого приміщення, визначити зручну вам сторону відчинення дверей! У нас ви знайдете тільки якісні матеріали, конструкції, шикарну Фурнітура, великий вибір вхідних, а також міжкімнатних дверей, технічні моделі, стильні ручки на будь-який смак, розсувні системи, і, звичайно ж, доступні ціни.

Для того, щоб замовити замір дверей, просто зателефонуйте нам! Майстер приїде до вас до будинку чи офісу, здійснить безкоштовний замір у найкоротші терміни.



Сopyright © NeoDveri 2013 - 2023. Всі права захищені
Тел.: (096) 33-55-177
E-mail: info@neodveri.com.ua